Felhasznált anyagok ismertetése

A kivitelezéseink során csak kiváló minőségű anyagok felhasználásával építjük meg rendszereinket, különösen fontos számunkra, hogy ezeket megfelelő módon építsük be.

A szellőztetőgép merev csővel csatlakozik rá az elhasznált levegő és a befújt levegő osztódobozaira, illetve a kültérből bejövő friss levegő és az oda kidobott/elhasznált levegő kiépítése is ilyen módon történik. Ehhez a fázishoz kizárólag a „Lindab Safe” termékcsaládot használjuk, melyek dupla gumigyűrűvel ellátott csatlakozású különféle idomokat, hangcsillapítókat, és kiváló minőségű spirálkorcolt lemezcsöveket jelentenek, amik „D” tömörségi besorolásúak.

A rendszer további részében a Nilan által szállított NilAir termékek találhatók, úgymint a szigeteléssel és hangtörő kulisszákkal ellátott osztódobozok, a 75 mm-es szigetelt flexibilis csövek és a szelepfogadó idomok, melyek mindegyike rendelkezik megfelelő antibakteriális tanúsítvánnyal és az osztódobozokat leszámítva akár monolit födémbe is beönthetők. A végső, látható és a pontos beszabályozást lehetővé tevő anemosztátok, szelepek szintén a Lindab kínálatából kerülnek beépítésre.